Näin osallistut – ohjeet

rakennusalalla työskenteleville

 

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja yksinkertaista. Osallistuaksesi tarvitset vain Facebook-, Instagram- tai Twitter-tilin ja älypuhelimen. Lisäksi postausten tulee olla julkisia.

 

 1. Nappaa kuva tai video työpäiväsi aikana jostain, mitä olet tekemässä – voit ottaa myös selfie-tyyppisen kuvan. Pääosassa on “projekti”, josta voit olla ylpeä. Projekti voi tarkoittaa esimerkiksi putkiremonttia, infrakaivantoa, kokonaista tornitaloa tai parketin asennusta. Projekti voi olla myös vaikka suunnitelma tai asiakkaan tarpeen ratkaiseminen. Voit lisäksi kertoa omasta projektistasi sanallisesti – halutessasi myös ilman kuvaa tai videota, mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tyyli on vapaa. Huumori ja rentous on suositeltavaa, mutta hyvän maun rajoissa toki.
 2. Muista haastaa yksi tai useampi kollegasi mukaan julkaisemaan oma projektinsa, merkitse heidät julkaisuun @henkilö.
 3. Julkaise kuva oikeilla tunnisteilla haluamassasi sosiaalisen median kanavassa (Facebook, Twitter tai Instagram)
  • Twitter & Instagram: Lisää julkaisuun tunniste #Pientäprojektia
  • Facebook: Merkitse julkaisuun @pientaprojektia (huom. ilman ääkkösiä)
 4. Valmista tuli! Julkaisusi näkyy kampanjasivulla hetken kuluttua.

Muistathan nämä

 

Ihan muutama pointti, luethan nämä

 1. Turvallisuusohjeet työmaalla/työpaikalla: Huolehdithan, ettet kuvatessasi aiheuta vaaratilanteita ja että kuvissa ei esiinny työturvallisuuspuutteita. Varmista, ettei työmaalla ole esimerkiksi tilaajan asettamaa kuvaamiskieltoa tai muita rajoituksia kuvaamiseen. Jos olet epävarma, voit varmistaa asian työnjohdolta tai omalta esimieheltäsi.
 2. Instagramissa kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-profiili on julkinen. Myös Facebook-profiilin on oltava julkinen tai kampanjaan osallistuvan julkaisun asetuksista tulee valita, että se näkyy kaikille eikä vain kavereille.
 3. Jos kuvissa esiintyy muita henkilöitä, pyydäthän luvan kuvan postaamiseen.
 4. Pientä projektia -haaste on tarkoitettu myös suurelle yleisölle rakennusalan ihmisten lisäksi – voit haastaa myös hyvin ystäviäsi, joiden tiedät harrastelevan esimerkiksi nikkarointi- tai remppaprojekteja 🙂